Бийте се с наркокартела в Боливия от днес до неделя.Ubisoft

...
Бийте се с наркокартела в Боливия от днес до неделя.Ubisoft
Коментари Харесай

Играйте безплатно Ghost Recon Wildlands през уикенда

Бийте се с наркокартела в Боливия от през днешния ден до неделя.
Ubisoft разгласи следващия безвъзмезден интервал за игра на Ghost Recon Wildlands от 20.09 до 23.09. за всички платформи. Студиото ви дава цялостен достъп до базовата игра, дружно с Ghost War PvP и специфичните тематични PvE задачи, включващи Хищника и Сам Фишър от Splinter Cell, както и някои от обичаните на всички оператори от Rainbow Six Siege.

И несъмнено, в случай че това, което сте играли гратис през почивните дни ви е харесало, ще може да вземете играта на специфична отстъпка от 60% до първи октомври, като понижението важи и за две от специфичните издания на играта – Year 2 Gold Edition и Ultimate изданието (тук отстъпката ще бъде по-малка).

Първото включва базисната игра и сезонния пропуск за втората година на играта, а Ultimate изданието ви дава сезонния пропуск за първата година (включващ двата експанжъна Fallen Ghost и Narco Road), сезонния пропуск за втората година и извънредни активи, като оръжия, снаряжение и други Ако изберете да закупите някои от упоменатите издания, то напредъка, изработен от вас по време на безплатния уикенд, ще се придвижи в главната игра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР