Биячите на нотариуса Валентина Механджийска и дъщеря й остават в

...
Биячите на нотариуса Валентина Механджийска и дъщеря й остават в
Коментари Харесай

Побоят над нотариуси – улична агресия или поръчково нападение заради работата

Биячите на нотариуса Валентина Механджийска и щерка й остават в неопределеност. Двете дами бяха пребити през вчерашния ден измежду бял ден край Борисовата градина. Улична експанзия или поръчково нахлуване поради работата са главните версии.

Биячите евентуално са спортисти, твърди един от очевидците на случая, поискал да остане неизвестен.

„ Бяха млади момчета, високи, здрави, спортисти. Дебело облечени за горещото време, по тази причина и ми направиха впечатление”, споделя той пред bTV. Впечатлило го още, че тичат бързо и че са задъхани.

„ Eдиният беше с черен суичър, с шапка с козирка, а другият – със наследник. Едното момче беше брадато, другото – по-светло”, добави очевидецът.

Досъдебното произвеждане е формирано за нахлуване по хулигански подбуди.

--> Събират се данни и посока на това нападението да е обвързвано с работата й като нотариус, само че въпреки всичко следствието е на един ден, което би трябвало да се регистрира, уточни представителят на СРП Виолета Желева.

За 19 години работа като нотариус Механджийска няма нарушавания, настояват от гилдията.

Единствената противоречива договорка на Механджийска е от 2014 година и е за прехвърлянето на първокласен парцел в Драгалевци. Срещу нея в инспектората на правосъдното министерство е подаван единствено един сигнал, обвързван с начисляването на нотариални такси. Внесен е при започване на юни от пловдивски юрист на акционерно сдружение. Управителят обаче се отказал от жалбата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР