Биячът на акушерката д-р Албена Гагова е реагирал с шумен

...
Биячът на акушерката д-р Албена Гагова е реагирал с шумен
Коментари Харесай

Скандални разкрития за бияча на акушерката от "Шейново"! Ето как реагира Стоянов, докато му четяха обвиненията

Биячът на акушерката доктор Албена Гагова е реагирал с гръмък смях на обвиняванията против него в съда, написа „ Телеграф “. Владимир Стоянов бе изправен през вчерашния ден пред Софийски областен съд, с цел да се реши дали да остане в ареста за непрекъснато. 37-годишният мъж с дебело престъпно досие бе задържан в събота вечерта, откакто 9 часа по-рано се нахвърли върху доктор Гагова, тъй като отказала да даде плацентата след раждането на бебето му. След побоя лекарката е с мозъчно разтърсване, строшен нос и раздрана уста.

Както БЛИЦ писа в 14:30 часа през вчерашния ден Стоянов направи всичко допустимо да скрие лицето си от медиите. Докато шестима гардове до водиха към правосъдната зала той бе нахлупил на главата си пъстър найлонов плик на сърчица, Свали го и сподели, че е с обръсната глава едвам откакто се озова на подсъдимата пейка.

„ Действията на обвинения демонстрират, че е с ниско правно схващане. “, съобщи по време на пледоарията си прокурорът по делото. Щом чу това, Владимир избухна в смях.

„ Ще ви помоля да не се хилите! “, обърна се към него съдията. И добави: „ Ще ви е прелестно ли, в случай че говорите и различен се хили против вас? “.

„ Аз не приказвам простотии, на които да се хилите “, отвърна обвиненият.

Той бе безапелационен, че няма никакви доказателства против него, „ Пострадалата не помни нищо, имала контузия, а в този момент сякаш си спомнила, откакто някой ѝ споделил, че аз съм я нападнал. Ясно и разумно е, че е заслужено ми се трансферира непозната виновност “, сподели още Владимир Стоянов. Поиска от магистратите да го пуснат на независимост, с цел да е до преди малко роденото си дете и да се радва на щастието, което го е сполетяло. За край разгласи, че няма по какъв начин да се укрие и не е опитвал да го стори. Затова бил арестуван на адреса, на който живее.

„ В 13:30 часа е бил с куса изрусена коса, а в 22:10 часа, когато е бил задържан – с обръсната глава. Когато служителите на реда са пробвали да го призоват по телефона, той им затворил. Това ясно демонстрира, че желае да попречи на следствието “, безапелационни бяха от прокуратурата.

Според обвиняването има задоволително доказателства, че Стоянов фактически е нападнал доктор Гагова и главното са нейните показания.

„ Тя не помни някой неща, само че е безапелационна, че е била ударена в лицето от обвинения, до момента в който говорила единствено с него и не е имало други хора към тях “, допълниха от прокуратурата. Софийският областен съд наложи най-тежката мярка „ задържане под стража “ на Стоянов и разгласи, че е направил закононарушение с изключителна неучтивост и грубост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР