Бившият №10 в мъжкия тенис Ернестс Гулбис напомни за най-добрите

...
Бившият №10 в мъжкия тенис Ернестс Гулбис напомни за най-добрите
Коментари Харесай

Милиардерски син влезе в схемата в София

Бившият №10 в мъжкия тенис Ернестс Гулбис подсети за най-хубавите си дни и се класира за главната скица на шампионата „ София оупън “. Синът на латвийски милиардер разруши с 6:4, 6:1 поставения под №1 в квалификациите Флориан Майер (Германия) и си обезпечи среща с Виктор Троицки (Сърбия) в първия кръг в „ Арена Армеец “.

След привършването на пресявките станаха ясни и всичките участници в главната скица. Националният първенец Александър Донски, който взе участие с покана, ще срещне полуфиналиста от 2016-а Мартин Клижан (Словакия), който обърна с 1:6, 6:4, 6:3 Салваторе Карузо (Италия). Победителят от мача пък ще се изправи против суперзвездата на шампионата Стан Вавринка (Швейцария).

Останалите двама в схемата са Мирза Башич (Босна и Херцеговина), който победи със 7:5, 6:4 сънародника си Томислав Бъркич, както и Йозеф Ковалик (Словакия), съкрушил с 6:3, 6:3 Оскар Оте (Германия).

Късно нощес започнаха и мачовете от главната скица, а в първия от тях националът Димитър Кузманов излезе против Жоао Соуса (Португалия).

Междувременно Григор Димитров резервира 4-ото си място в ранглистата на АТП, само че единствено за още седмица. Заради отхвърли си да отбраната купата си в София от предходната година първата ни ракета ще отстъпи позицията на Александър Зверев (Германия) идващия понеделник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР