Бившият №1 в световния тенис Рафаел Надал, който бе принуден

...
Бившият №1 в световния тенис Рафаел Надал, който бе принуден
Коментари Харесай

Рафаел Надал е заявил участие за турнира в Доха

Бившият №1 в международния тенис Рафаел Надал, който бе заставен да се откаже от присъединяване на Откритото състезание на Австралия поради мускулна травма, съобщи присъединяване на шампионата в Доха (АТП 250), който ще се организира сред 19 и 24 февруари. Това оповестиха уредниците на шампионата, представени от Агенция Франс Прес.

" Доха, подготви се за завръщането на Матадора ", написаха от шампионата в профила си в Инстаграм.

Надал, който има 22 трофеи от Големия шлем, се завърна на шампионата в Бризбейн при започване на годината, откакто не бе играл съвсем цяла година. Там той отпадна в третия кръг и бе заставен да се откаже от шампионата в Мелбърн.

37-годишният испанец разгласи, че задачата му е да бъде конкурентен за сезона на червени кортове през пролетта. Преди това той призна, че тази година може да бъде последната в кариерата му.

По време на възобновяване си той изненада света на тениса, като бе определен за дипломат на Саудитската федерация по тенис, като хвали капацитета на монархията да се трансформира в международна сили в спорта.

Рафаел Надал е спечелил 92 трофеи в кариерата си. Той не е играл в Доха от 2016 година, където е спечелил купата през 2014./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР