Бившият №1 в света в мъжкия тенис Анди Мъри получи

...
Бившият №1 в света в мъжкия тенис Анди Мъри получи
Коментари Харесай

Анди Мъри получи уайлдкард за турнира в Дубай

Бившият №1 в света в мъжкия тенис Анди Мъри получи " уайлдкард " за главната скица на шампионата от сериите АТР 500 в Дубай, оповестиха от уредниците.

35-годишният британец е някогашен първенец в конкуренцията от 2017 година, а също така има и един изгубен край от Роджър Федерер през 2012 година.

Пред формалния уебсайт на шампионата Мъри показа, че пази доста хубави мемоари от конкуренцията, визирайки точно триумфа си от преди шест години.

" Завръщането в Дубай носи със себе си доста хубави мемоари, не на последно място 2017 година и финала с Фернандо. Формата ми се усъвършенства и играта ми става все по-добра, тъй че този шампионат ми дава още една страхотна опция да продължа да се изкачвам назад в класацията ", съобщи Анди Мъри.

Освен Мъри през тази година в Дубай ще вземат участие още четирима някогашни първенци отпред с носителите на рекордните 22 трофеи от Големия шлем Новак Джокович и Рафаел Надал. Заявки са подали още Роберто Баутиста Агут, който победи през 2018 година и Андрей Рубльов, който е настоящият първенец в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР