Бившият №1 в света Новак Джокович завърши по най-добрия начин

...
Бившият №1 в света Новак Джокович завърши по най-добрия начин
Коментари Харесай

Джокович се разправи с Тенис Сандгрен

Бившият №1 в света Новак Джокович приключи по най-хубавия метод мача си от първия кръг на " Уимбълдън ", откакто отнесе на корт номер 1 ексцентричния американец Тенис Сандгрен с 6:3, 6:1, 6:2. Поставеният под №12 Джокович имаше проблеми с лакътя в продължение на дълго време, а в този момент се пробва да си върне формата.

Въпреки неуверените резултати тази година, през днешния ден Ноле беше прекомерно висока класа и акуратен за 57-ия в ранглистата Сандгрен, който за първи път играе на шампионата в " Ол Инглънд клъб ". В третия сет Джокович започва с два пробива, само че по-късно разреши един да му бъде върнат, а след това отново възвърне превъзходството си. Джокович завоюва мача, откакто осъществя пробив при 5:2 и след това сервира за 59-ата сип обеда на " Уимбълдън ". По този индикатор той се изравни на 5-ото място с Джон Макенроу в класацията за най-вече победи на The Championships.

Up to joint fifth in the all-time list #Wimbledon @DjokerNole pic.twitter.com/DedoEcW1xW
— Wimbledon (@Wimbledon) July 3, 2018 " Имаше вятър през днешния ден. Беше един от тези дни, в които гледаш да стартираш добре и откакто го направиш, редиш гейм след гейм на колана си. И това те прави по-уверен в силите ", съобщи носителят на 12 трофеи от " Големия шлем ". " Постарах се да не му давам благоприятни условия да се върне в мача, освен тъй като желая да отида и да виждам Англия-Колумбия на Световното по футбол ", добави 31-годишният сърбин, троент първенец на " Уимбълдън ".

Във втория кръг Джокович ще играе с аржентинеца Орасио Себайос, който се оправи в четири сета със санординка си Гуидо Андреоси - 4:6, 7:6 (1), 6:4, 6:4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР