Бившият №1 в света и носител на 3 титли на

...
Бившият №1 в света и носител на 3 титли на
Коментари Харесай

Анди Мъри коментира кога ще играе на сингъл

Бившият №1 в света и притежател на 3 трофеи на “Големия шлем” Анди Мъри разкри по кое време евентуално ще се завърне в тура и на сингъл. Миналата седмица 32-годишният британец се завърна след сполучлива интервенция на бедрото и завоюва купата на двойки в “Куинс”, където негов сътрудник беше испанецът Фелисиано Лопес. Мъри към момента не е подготвен да играе на сингъл, само че чака да може да го направи към US Open. Ако всичко върви по проект, има огромна възможност двукратният олимпийски първенец да се завърне към синглите на “Мастърс”-а в Синсинати, който предхожда Откритото състезание на Съединени американски щати.

Andy continues his comeback @Andy_Murray announces he'll play @Wimbledon doubles with @P2Hugz, eyes the @USOpen for singles return: https://t.co/Ls5iivwEQB pic.twitter.com/DNtPgxoL9O
— Tennis Channel (@TennisChannel) June 24, 2019 Мъри планува да игаре на двойки тази седмица в Ийстборн с сътрудник Марсело Мело, а на “Уимбълдън” през юли ще оформи тандем с Пиер-Юг Ербер. Шотландецът си търси партньорка и за смесени двойки на “Уимбълдън”. Първоначалните проекти на Мъри за самостоятелни изяви на корта бяха за след края на US Open, само че в последните дни британецът показа, че не усеща никаква болежка в оперираната област и това може да форсира завръщането му към мачовете на сингъл.

Andy Murray makes dream return from hip surgery to win Queen's doubles title with Feliciano Lopez https://t.co/7cQyWRt3mw via @TelegraphSport
— John Gegner (@Orange_Deuce) June 24, 2019 “Мисля, че пред мен има две варианти. Едната е да играя на двойки през цялото лято, като в това време упражнявам за сингъл, а другата опция е да си взема малко по-дълга отмора след “Уимбълдън”. Вероятно ще се нуждая от 4 седмици за тренировки и подготовка и по-късно евентуално може да играя на сингъл в Синсинати и на US Open. Ако избера първата алтернатива с двойките, тогава евентуално ще стартира да играя на сингъл след US Open. На този стадий просто съм благополучен още веднъж да съм на корта и да съм здрав. Един шампионат повече или по-малко не е толкоз значително. В момента това няма прекомерно огромно значение за мен”, разяснява Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР