Бившият №1 в света Анди Мъри започна с трудна победа

...
Бившият №1 в света Анди Мъри започна с трудна победа
Коментари Харесай

Анди Мъри спаси три мачбола и започна с драматичен успех в Доха

Бившият №1 в света Анди Мъри стартира с сложна победа по време на АТР 250 шампионата в Доха, Катар, откакто в мача си от първия кръг реализира цялостен поврат против италианеца Лоренцо Сонего.

Мъри се наложи с 4:6, 6:1, 7:6(4) за малко повече от два часа и половина игра, като в решителния трети сет трябваше да избавя и три мачбола.

Напрегнатият миг за британеца пристигна при 4:5 в третата част, когато той сервираше, с цел да изравни резултата, само че позволи да изостане с 15:40. В типичния си борбен жанр обаче Анди откри метод да се измъкне от тежката обстановка, а малко по-късно отрази и трети мачбол преди най-сетне да стигне до 5:5.

В последна сметка изходът от този дуел трябваше да бъде решен в тайбрек, в който трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем навакса закъснение от 0-3 точки, с цел да стигне до успеха.

По този метод Мъри, който е първенец в конкуренцията от сезон 2009, си обезпечи място във втория кръг, където го чака доста забавен конфликт против №4 в схемата Александър Зверев.

До този миг Анди и първата ракета на Германия имат четири мача между тях, в които британецът води с 3-1 триумфа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР