Бившият №1 в мъжкия тенис Борис Бекер прекрати съвместната си

...
Бившият №1 в мъжкия тенис Борис Бекер прекрати съвместната си
Коментари Харесай

Борис Бекер прекрати сътрудничеството си с Холгер Руне

Бившият №1 в мъжкия тенис Борис Бекер приключи взаимната си работа със седмия в международната класация Холгер Руне от Дания. Двамата започнаха съдействието си през октомври, като Бекер в началото оказа помощ на 20-годишния Руне да преодолее спада във формата, с цел да приключи сезона във възходяща линия.

Но германецът не пътува до Австралия, където Руне доближи до финала на шампионата на ATP в Бризбън, преди да бъде отстранен във втория кръг на Откритото състезание на Австралия от Артюр Казо.

Ето какво написа Бекер в обществената мрежа X

  " Бих желал да ви осведомявам, че ще се отдръпва като основен треньор на Холгер Руне по неотложен метод. Започнахме това партньорство с първичната цел да стигнем до финалите на ATP в края на предходната година, само че напредвайки осъзнах, че с цел да бъде сполучливо, ще би трябвало да бъда разполагаем на Холгер доста повече, в сравнение с мога.Поради професионални и персонални отговорности, не мога да дам на Холгер това, от което се нуждае в този момент. Желая му единствено най-хубавото и постоянно ще бъда негов почитател номер 1. Наистина правя оценка товау което направихме дружно ".

Работата беше първото завръщане на Бекер в професионалната игра след освобождението му от пандиза през декември 2022 година

Това е втората разлъка на Руне с негов терньор само седмица, след тази с някогашния ментор на Роджър Федерер Северин Люти.
 Първа сензация в Мелбърн! Френски дебютант прати Холгер Руне у дома
Първа сензация в Мелбърн! Френски дебютант прати Холгер Руне у дома

Ето детайлности

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР