Бившият ѝ съпруг е арестуван за престъплениетоПолицията в Хонконг е

...
Бившият ѝ съпруг е арестуван за престъплениетоПолицията в Хонконг е
Коментари Харесай

Убиха и разчлениха Аби Чой

Бившият ѝ брачен партньор е задържан за закононарушението

Полицията в Хонконг е арестувала четирима за убийството и разчленяването на 28-годишна моделка след финансов спор със фамилията на някогашния ѝ брачен партньор, оповестиха полицейските управляващи в събота.

Частичните остатъци на авторитетната Аби Чой, която предходната седмица се появи на корицата на стилното списание L'Officiel Monaco, бяха открити в селска къща, заяви полицията. „ Все още търсим главата “, сподели следователят Алън Чунг пред кореспонденти, откакто разкри, че крайниците на дамата са били открити в ледник. Къщата е била оборудвана с електрически трион и месомелачка. " Две тенджери с яхния, за които се счита, че съдържат човешка тъкан, са оставени на мястото на случая ", добави Чунг, представен от Агенция Франс Прес и БГНЕС.

Hong Kong police have made four arrests for the murder and dismemberment of a 28-year-old model, Abby Choi, after a financial dispute with her ex-husband's family, authorities said Saturday.
— AFP News Agency (@AFP)
Бившият брачен партньор на Чой е задържан за убийството в събота следобяд, до момента в който се опитвал да избяга от града с лодка, уточни Чунг. Бащата, майката и по-големият брат на мъжа са задържани по същото обвиняване ден по-рано. " Смятаме, че жертвата и фамилията на някогашния ѝ брачен партньор са имали доста финансови разногласия за големи суми. Някой е бил неудовлетворен от това по какъв начин жертвата се е разпореждала с имуществото си, което е станало претекст за убийството ”, означи следователят.

Първо беше обявено, че Чой е изчезнала в сряда. Твърди се, че последно е била забелязана от брата на някогашния си брачен партньор, който работил като неин водач. Полицията сподели, че фамилията по-рано е излъгало, с цел да подведе проверяващите, добавя БГНЕС.

Около 100 полицейски чиновници са претърсвали в събота гробище, в което се допуска, че са закопани някои от останките на Чой, сподели още полицейският чиновник.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР