Бившият защитник Янек Кючуков е назначен за директор на детско-юношеската

...
Бившият защитник Янек Кючуков е назначен за директор на детско-юношеската
Коментари Харесай

Нов директор в Марек Дупница

Бившият бранител Янек Кючуков е назначен за шеф на детско-юношеската школа на Марек (Дупница), излиза наяве от писмо, подписано от президента на клуба Цветан Видински.

Заповедта за влизането на Кючуков в действителна власт като шеф на школата е от 1-и юли. В същото писмо се споделя, че Даниел Белчев е назначен за треньор на вратарите в школата.

Цялата организация по работата в детско-юношеската школа и треньорската селекция се дават като право за решения на новия шеф на школата, се споделя още в писмото, публикувано до обществеността в Дупница.

Марек (Дупница) се завърна през тази година във Втора лига, което изправи клуба пред редица провокации. Но също по този начин управлението на клуба подсигурява, че школата ще бъде с обособен бюджет и всички средства, които се съберат от такси, дарения и спонсорства, ще се употребяват само за възстановяване на работата с младите футболисти на Дупница. Заради облекчение по тематиката, е отворена и сметка за дарения.

Накрая се споделя, че Марек (Дупница) през новия сезон във Втора лига ще има поддръжката на кмета на града инж. Методи Чимев. Община Дупница остава и главен финансов покровител на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР