Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър смята, че феновете на

...
Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър смята, че феновете на
Коментари Харесай

Джейми Карагър: Никой няма да прости нa Ливърпул и собствениците, ако Салах напусне клуба

Бившият бранител на Ливърпул Джейми Карагър счита, че почитателите на отбора в никакъв случай няма да простят на притежателите на клуба, в случай че не съумеят да задържат огромната звезда на отбора Мохамед Салах.

„ Червените” и египетският национал водят договаряния за нов контракт в продължение на няколко месеца, само че към момента няма развръзка по тематиката.

В изявление пред списанието GQ преди няколко дни, Салах бе безапелационен, че желае да остане в клуба и е сложил своите условия пред притежателите. Мнозина настояват, че египетският национал е сложил високи финансови условия и точно това спъва договорката за момента.

„ Салах желае да получава заплата като всички топ играчи във Висшата лига и по света, и за какво да не получи? Той изцяло го заслужава, приказваме за един от най-хубавите играчи в света. Тук не става въпрос да дадеш на играча тъкмо каквото желае, само че не мисля, че някой ще елементарни на Ливърпул и притежателите, в случай че Салах напусне клуба през лятото или в границите на идващите 18 месеца. Салах е легенда на Ливърпул, един от най-хубавите играчи, които клубът е имал и въпросът би трябвало да бъде решен допустимо най-скоро”, показа Джейми Карагър, който сега работи като футболен анализатор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР