Бившият защитник на Левски - Живко Миланов е категоричен, че

...
Бившият защитник на Левски - Живко Миланов е категоричен, че
Коментари Харесай

Живко Миланов: Лудогорец и ЦСКА ще се борят за титлата, Делио Роси има нужда от време

Бившият бранител на Левски - Живко Миланов е безапелационен, че тазгодишната борба за купата в Първа лига ще е сред тимовете на Лудогорец и ЦСКА, защото " сините " към момента имат потребност от време да се приспособяват към стила на игра на Делио Роси.

 Жуниор Мапуку сграбчи вниманието и на клуб от Дубай
Жуниор Мапуку сграбчи вниманието и на клуб от Дубай

Вече има изпратена съответна оферта за футболиста на " сините "

Настоящият футболист на АПОЕЛ разгласи и каква е разликата сред родния ни шампионат и този в Кипър.

" Не ми би трябвало отмора. Надявам се до месец да стартира обикновено с тима. Направихме добър сезон в Европа, само че основната ни цел е да станем първенци.

Тази година ще е много забавно. Има доста чужденци, не е като в България. Там съвсем всеки тим играе със 7-8 чужденци. Понякога нашият тим даже играе без кипърци. Много тимове са по този начин. Може да се каже, че кипърското състезание е една концепция по-силно от българското.

 Георги Ангелов и Левски се разделят
Делио Роси продължава с чистката в Левски

Юношата на " сините " ще продължи кариерата си в чужбина

Когато имам време, проследявам Левски. Тази година за купата ще се борят Лудогорец и най-вероятно ЦСКА. За Левски ще е мъчно да направи нещо. Дайте малко време на футболистите и на Делио Роси да създадат една хубава подготовка. Ще вършим изводите през юни.

С Левски постоянно е отворена вратата да се върна, само че не желая да разясня тази тематика, тъй като имам година и половина от контракта с Апоел. По-добре да не приказваме на тази тематика в този момент ", разяснява пред Sportal.bg Миланов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР