Бившият защитник на Левски Игор Томашич ще помага на клуба

...
Бившият защитник на Левски Игор Томашич ще помага на клуба
Коментари Харесай

Бивши звезди на сините ще помагат за селекцията

Бившият бранител на Левски Игор Томашич ще оказва помощ на клуба за зимната селекция, написа " Тема Спорт ". Хърватинът е предлага на " сините " играчи от локалното състезание. Това ще бъдат млади гении, които ще могат да бъдат взети като свободни сътрудници, и такива, които няма да желаят огромни заплати.

43-годишният Игор поддържа отлични връзки със притежателя на Левски Наско Сираков. Той даже е дал мнението си за привличането на " Герена " на Борислав Цонев. Както е известно, юношата на Левски носеше фланелката на Интер (Запрешич), преди да реши да се завърне в родния си клуб. Този отбор изпадна предишния сезон от хърватския хайлайф. Боби обаче имаше положителни изяви за него и бе съществена фигура. А сътрудникът на Цонев е непосредствен на някогашния бранител на " сините ".

Седрик Бардон е различен от генерацията на Левски отпреди над 10 години, които чакат включване, с цел да оказват помощ на Сираков при по-нататъшната му работа по отношение на селекцията. Французинът обаче не е дал своята глоба за едно от новите попълнения на " сините " - Тома Даске. На " Герена " не са очаровани от качествата му, само че заплатата му е релативно ниска, тъй като подписа двегодишен контракт.

Седрик Бардон се занимава с бизнес в региона на логистиката, само че е изразил подготвеност да дава информация на хора от Левски за свободни футболисти от френското състезание. Той мина при " сините " през 2005 година със свободен трансфер след къс експериментален интервал, а през 2009-а се върна на " Герена " от Анортозис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР