Бившият защитник на Левски и настоящ мениджър Джон Ингълс е

...
Бившият защитник на Левски и настоящ мениджър Джон Ингълс е
Коментари Харесай

Левски изпусна един милион, ето заради кого

Бившият бранител на Левски и сегашен управител Джон Ингълс е с основна роля за раздора сред Левски и крилото Станислав Иванов. Именно шотландецът разколебал Стаси за прехвърлянето му в Ерцгебирге (Ауе), твърди " Мач Телеграф ". Ингълс го убеждавал, че би трябвало да одобри оферта в Турция за по-висока заплата.

Според осведомени от Ауе били подготвени да заплащат 25 000 евро месечно на младежкия национал, което е доста по-голяма сума от спряганата в някои медии. Докато вървели договарянията с немците, " сините " разговаряли със Станислав Иванов да приключи взаимоотношенията си с Ингълс.

Причината била, че от Ерцгебирге можели да платят 550 000 евро за крилото, като 50 хиляди от тях щели да влязат в касата на организацията. На " Герена " обаче не желали да се лишават от тази сума, тъй като рецесията кара Наско Сираков и компания да цепят всеки цент на две.

Шефовете на " сините " били уверени, че Ингълс мъти главата на Стаси, което в последна сметка докара до изваждането му от състава и замразяването на гения. Според осведомени тази обстановка обаче може да се промени, в случай че младежкият национал се раздели с Джон Ингълс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР