Бившият защитник на Барселона Дани Алвеш продължава да е в

...
Бившият защитник на Барселона Дани Алвеш продължава да е в
Коментари Харесай

Бившата жена на Дани Алвеш е убедена в неговата невинност

Бившият бранител на Барселона Дани Алвеш продължава да е в пандиза, откакто бе задържан при започване на януари по обвиняване в обезчестяване на 23-годишно момиче в една от тоалетните на нощен клуб в Барселона на 30 декември 2022 година. Самият Алвеш твърди, че е почтен, въпреки на няколко пъти да е променял своята версия за случая, а при последното съвещание бе взето решение, че против него са събрани задоволително доказателства, с цел да бъде арестуван той под стража.
 Дани Алвеш остава зад решетките Дани Алвеш остава зад решетките
Бившата жена на Алвеш - Дана Динора даде изявление пред вестник “Марка ”, в което съобщи, че тя е уверена в невинността на някогашния си брачен партньор, с който имат две деца.

“Той е добре, остава мощен и държанието му е положително. Дани Алвеш има семейство и доста пъти се случва, това, което се приказва, да не е истина. Това е нещо, което тежи в живота и на децата ни, за тях това е тежка обстановка. Аз съм майка и когато децата страдат, аз също пострадвам. Това е неприятен миг, само че ще отмине. Не съм го питала за другите версии, тъй като знаем, че е почтен. Няма никакви подозрения по този въпрос. И аз, и децата сме уверени в неговата непорочност. Ще се потвърди, че Дани Алвеш е почтен сигурно и всичко ще бъде наред, ” съобщи Динора.
 Испанската прокуратура желае Дани Алвеш да остане в ареста Испанската прокуратура желае Дани Алвеш да остане в ареста
Не толкоз безапелационна е актуалната партньорка на бразилеца Джоана Санс, която по този начин и не поддържа обществено Алвеш след разкритията и неговия арест. Испанската преса счита, че е доста евентуално той да прекара по-голямата част от годината зад решетките до момента в който се стигне до обстановката има по-конкретно развиване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР