Бившият заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб твърди, че много членове

...
Бившият заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб твърди, че много членове
Коментари Харесай

Бивш шеф на ФБР Маккейб казва, че членовете на разузнавателната общност, уплашени да не бъдат затворени от Тръмп, може да избягат от страната

Бившият заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб твърди, че доста членове на разследващата общественост се опасяват от евентуален втори Доналд Тръмп, като сподели в сряда, че някои даже обмислят да избягат от страната.

Маккейб, анализатор на CNN, сподели на водещата на " The Source " Кайтлан Колинс, че вътре царува атмосфера на боязън и неустановеност разследващата общественост по отношение на вероятността Тръмп да се върне в Белия дом. Според някогашния водач на ФБР чиновници считат, че Тръмп ще търси отмъщение против политическите си врагове по време на втория си мандат.

„ Ужасяващо е. Плашещо е “, съобщи Маккейб за това по какъв начин някои чиновници гледат на вероятното връщане на Тръмп на власт.

Маккейб повдигна клетвата на Тръмп пред своите поддръжници, че той „ ще бъде вашето отмъщение “ и сподели, че това ще се прояви в „ в действителност разглобяване и мощно неутрализиране на Министерството на правораздаването и ФБР “. 

Старшият анализатор на правоохранителните органи на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР