Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов вече не е приятел

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов вече не е приятел
Коментари Харесай

Цветанов: С Борисов вече не сме приятели, той е заобиколен от подмазвачи

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов към този момент не е другар с премиера Бойко Борисов и те се чуват единствено служебно. " Мога да кажа, че от време на време се чуваме чисто делово, само че ще е лицемерно, в случай че кажа, че е другарски ", сподели Цветанов пред бТВ.

Борисов му обадил още преди два месеца и го попитал в прав текст дали счита да прави политическа партия. Бившият началник на парламентарната група на ГЕРБ отрекъл. “Тези, които му приказват, му изясняват това, че ще върша партия. Познавам манталитета на хората към Борисов. Те са такива, които му споделят това, което желае да чуе, само че не и действителното положение на нещата в страната”, сподели Цветанов пред бТВ.

Водещата го попита дали желае да каже подмазвачи, а той отговори: “Вие го казахте”.

Без реваншистки усеща към ГЕРБ

Цветанов отхвърли да има реваншистки усеща към ГЕРБ. В същото време акцентира, че е обект на офанзиви, без да конкретизира от кое място идват те. " Чух че закупувам ЧЕЗ, чух че закупувам медии, чух че заставам зад свадите в БНР, чух че Евроатлантическия-център стои зад офанзивата на Национална агенция за приходите, апелирам ви се ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР