Бившият юрист от екипа на кмета Атанас Камбитов, Мартин Лалев,

...
Бившият юрист от екипа на кмета Атанас Камбитов, Мартин Лалев,
Коментари Харесай

Кадри от екипа Камбитов заеха стратегически постове във висшия държавен ешелон! Ексюристът М. Лалев стана съветник в МРРБ, бившият гл. еколог Д. Стефанова влезе в НС на ВИК холдинг

Бившият правист от екипа на кмета Атанас Камбитов, Мартин Лалев, стана консултант на министъра на Министерство на регионалното развитие В. Коритарова. Лалев, който дълги години работеше в юридическия отдел на общината, ръководена от Камбитов, от през вчерашния ден към този момент е на новия си пост. С ново амплоа е и някогашният основен еколог на община Благоевград по времето на Камбитов,Томов и Илко Стоянов, Диана Стефанова., научи Струма ком.

От през вчерашния ден тя влезе в Надзорния съвет на ВиК холдинг. Стефанова работи и в екипа на кмета Илко Стоянов, само че той я освободи от общината по аргументи, които по този начин и не станаха ясни. От Надзорния съвет на ВиК холдинг е освободена в края на работния ден завчера инж. Росица Димитрова, някогашен шеф на ВиК Благоевград и екслидер на градската конструкция на ГЕРБ.

Освобождаването и в разгара на предизборната акция предизвика всевъзможни мнения, свързани с политическата обстановка сега. Според осведомени обаче, Димитрова е освободена, с цел да бъде назначена на ново работно място.
Прави усещане щурмът на благоевградчани във висшия управнически ешелон. Освен последните назначения, в Министерство на регионалното развитие работи като шеф на политическия кабинетна министъра и Кирил Габеров, който беше претендент за кмет на Благоевград, той е и непосредствен другар на Мартин Лалев. Така, че двама благоевградчани на подобен пост може да донесе единствено позитиви на регионалния център.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР