Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев стана първият, който официално

...
Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев стана първият, който официално
Коментари Харесай

Бивш юрист на ЦСКА дарява парите от фалита

 Венци Стефанов: Важното е, че ЦСКА съществува и ще бъде този популярен клуб, който е постоянно е бил
Бившият правист на ЦСКА Радостин Василев стана първият, който публично разгласи, че подарява парите, които има да взема по делото за банкрута на остарялото сдружение.

В момента, в който получи сумата, той ще я даде на школата на " алените ", осведоми " 24 часа ". Феновете приканиха и други, които имат да получават пари, да последват образеца му. Очаква се доста от парите да бъдат дарени.

Най-много от банкрутиралото сдружение има да получава някогашният треньор Стойчо Младенов. Покрай заплащането се получиха и куриозни обстановки. Бившият международник и паметен почитател на ЦСКА Илия Илиев е бил призоваван от другари да върне парите, само че в тази ситуация става въпрос за съвпадане на имената с различен някогашен чиновник на " Армията ".

Междувременно един от емблематичните ветерани на ЦСКА Емил Бучински се появи още в петък в офисите на клуба и си купи абонаментна карта за ложата на " Българска войска ". Той беше оповестил, че в случай че се заплати емблемата, ще е първият, който ще се върне на стадиона, и съблюдава думата си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР