Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев е бил обран посред

...
Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев е бил обран посред
Коментари Харесай

Обраха Радо Станев в съда - охраната с неадекватни действия

Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев е бил обран измежду бял ден и измежду доста хора. И то не къде да е, а в постройката на... Софийския областен съд. Настоящият треньор на вратарите в Славия е останал без мобилния си телефон, до момента в който е попълвал на гишето молба.

" Бях в съда и попълнях молба за удостоверение за съдимост. С мен беше Борислав Георгиев – Бобъра. Имаше доста хора. Наредих се на опашката и започнах да си попълням молбата. Телефонът беше до мен. Когато завърших с попълването, с смут открих, че апаратът го няма. Двамата с Бобъра се развикахме. Беше повече от ясно, че кражбата е осъществена от някой към мен. От някой на опашката ", описа Станев пред БЛИЦ.

" Отидох на секундата при защитата. Поисках да затворят незабавно вратите и да не пускат никого да излиза. Както и да ревизират камерите, тъй като вътре е цялостно с камери. Дойде шефът на защитата. И знаете ли какво ми сподели: " Не можем да пуснем записите сега. Нямаме право да го създадем незабавно ".

Представяте ли си какъв отговор? Не разбрах за какво нямат право... Просто не получих съответно пояснение.

Не разбрах и за какво незабавно не затвориха вратите. Докато се туткаха, крадецът очевидно беше избягал. Бобъра набра телефона ми, който беше включен, с вярата да го чуем по какъв начин звъни. Но не се чуваше нищо. Явно крадецът се е бил измъкнал на секундата. Затова не мога да упреквам защитата, само че кажете ми за какво не включиха камерите. Та там има ужасно доста камери! Едната е ситуирана тъкмо над мястото, където бях аз.

Чудя се и се квас по какъв начин е допустимо да се случи сходно нещо в институция като Софийския областен съд. В нова постройка, открита преди няколко месеца, в която е цялостно с хора, с камери и която се намира на пъпа на София – до Петте кьошета ", добави Радо Станев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР