Бившият вратар на Пари Сен Жермен и Локомотив (Пловдив) Мори

...
Бившият вратар на Пари Сен Жермен и Локомотив (Пловдив) Мори
Коментари Харесай

Бивш вратар на Локо : Дойде нов треньор и ми каза, че ще вземат друг страж, който не е по-добър от мен, но ще играе

Бившият вратар на Пари Сен Жермен и Локомотив (Пловдив) Мори Диау, който сега пази цветовете на френския първокласен Клермон и неотдавна получи първа повиквателна за националния тим на Сенегал, разяснява престоите си на „ Парк де Пренс “ и „ Лаута “.
 Защитник на Локомотив (Пловдив) игра против Лионел Меси и компания Защитник на Локомотив (Пловдив) игра против Лионел Меси и компания
„ Имах шанс, че ПСЖ изиска отчети за представянето ми в учебно заведение. Иначе щеше да е комплицирано. Трябваше да обядвам с другари, само че им споделих: „ Няма да пристигам, би трябвало да направя нещо “. Подписах с ПСЖ и по-късно се върнах на учебно заведение “, разкри стражът, който приказва за сътрудника си Майк Мениян: „ С него постоянно сме се подкрепяли. Ако единият трябваше да тича, тъй като е просрочен, другият бягаше с него. Работихме с двама доста строги треньори. Харесва ми отговорността, че в случай че направиш неточност, няма кой да я поправи. Не играх и минута, само че съм удовлетворен, че се учих “.

„ Озовах се в един тим със Златан Ибрахимович и на първите три тренировки ми вкара три гола. Той ми сподели „ О, нямаш ли ръкавици? Без ръце ли пазиш? “. Обърнах се, излях вода върху лицето си. В края на тренировката Златан пристигна да ме види, с цел да ми каже, че ми споделя това, с цел да ме стимулира. Той ми оказа помощ, както всички огромни играчи, които срещнах по това време “, изясни Мори Диау.

„ Раздялата с ПСЖ ми струваше много. Накараха ме да наподобявам като неприятно момче, в никакъв случай не съм бил подобен. Всеки човек, с който съм играл, ще удостовери това. Трябваше да се върна вкъщи. Някои ме подлагаха на критика, други ме хвалиха. Това беше моята орис. Трябваше да се боря “, продължи той. Диау разяснява и прекараното време в Локомотив Пловдив:

„ За първи път се запитах: „ Но какво върша тук? “. Истината е, че с цел да стигна до Пловдив, имах единствено тази опция. Предложиха ми да мина проби, проработи и подписах. След няколко месеца в клуба пристигна нов треньор и ми сподели: „ Ще взема различен вратар. Той не е по-добър от теб, само че ще играе “. Не желаех да оставам на пейката. Тъкмо бях играл още веднъж след няколко месеца и си споделих, че ще бъде просто. В последна сметка беше всичко друго, само че не и просто. “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР