Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел заяви, че е

...
Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел заяви, че е
Коментари Харесай

Шмайхел е крайно разочарован от поведението на Кристиано Роналдо

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел съобщи, че е отчаян от държанието на Кристиано Роналдо по време на успеха над Тотнъм с 2:0 в среща от Всишата лига. Според Шмайхел, Роналдо се е трансформирал за разсейващ фактор на „ Олд Трафорд “. Португалската футболна звезда се прибра към съблекалните няколко минути преди края на дуела с Тотнъм, откакто още веднъж остана неизползвана запаса от мениджъра Ерик загар Хаг, който пък съобщи, че ще се занимае с въпроса през днешния ден. 

„ Напускането на Кристиано по този метод е нещо, което не желаеме сега. Той трябваше да знае, че това ще влезе в заглавията “, разяснява Петер Шмайхел пред BBC Radio 5 Live. 

„ За първи път мога да кажа, че съм отчаян от него. Обикновено го поддържам, разбирам в каква обстановка е. Въпросът тук е, че той е толкоз огромен футболист, с такова огромно наличие и дали би трябвало да бъде пусна в игра или не? Не знам “, сподели още 58-годишният Шмайхел.

37-годишният Кристиано Роналдо има на сметката си 103 гола във Висшата лига с екипа на Манчестър Юнайтед. Той започва като титуляр единствено два мача в лигата този сезон, само че постоянно играе в срещите от Лига Европа.

„ Имаме Ерик загар Хаг, който има ясни хрумвания за метода, по който желае да играе футбол. Трябва да има схващане от всички. Нямаме потребност от сходно разпръскване, това е отчаяние “, добави някогашният вратар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР