Бившият вратар на Лудогорец Милан Борян обяви, че наистина иска

...
Бившият вратар на Лудогорец Милан Борян обяви, че наистина иска
Коментари Харесай

Милан Борян потвърди, че къса с Цървена звезда

Бившият вратар на Лудогорец Милан Борян разгласи, че в действителност желае да напусне сегашния си клуб " Цървена звезда.

" Дадох сърцето, душата си, всеки атом мощ, време е да отстъпя мястото си на заслужен заместител ", съобщи стражът.

Конфликт с треньора Деян Станкович, дни на неустановеност, след това завършек - стражът се раздели с почитателите на сръбския отбор с публично изказване:

" От благочестие, огромно почитание, преданост и признателна обич към почитателите, както и отговорност към медиите, с които имам ужасно съдействие, желая да разглася - през вчерашния ден медиите оповестиха, че желая да напусна и че повода не е, че мога да устоя на напрежението. Да, желая да напусна Цървена звезда. Не, не е правилно, че напущам поради напрежение и напън, тъй като всеки същински почитател на знае, че в продължение на пет години бях изложен на максимален напън, викания, офанзиви против фамилията си и че дадох всичко от себе си във всеки миг и умирах за емблемата, когато беше най-трудно. Причините за желанието ми са доста по-дълбоки, по-конкретни и по-големи. Ще помоля всички почитатели и медии да ми разрешат да прекарам дълго чаканата почивка с моето семейство в мир. Няма да върша изказвания по тази тематика. Благодаря ви за разбирането. Завинаги ваш, Милан Борян ".
свързани новини12881на 28.12.2015
Ръководството на не се зарадва на известието с капитана, базирайки се на обстоятелството, че опитният вратар има годен контракт до юни 2023 година. Раздялата евентуално ще стане факт в първите дни на новата година.

Борян твърди, че има няколко доста примамливи предложения и че е точният миг да подпише още един преференциален контракт. Като вратар, навършил 34 години, той мъчно може да разчита на трансфер в Европа, най-малко в най-развитите страни. Но също по този начин е ясно, че той има сериозен статут в Канада и Америка и че може да опитва шанса си в MLS.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР