Бившият вратар на Лудогорец Хорхе Броун е близо до подпис

...
Бившият вратар на Лудогорец Хорхе Броун е близо до подпис
Коментари Харесай

Бивш вратар на Лудогорец все по-близо до тима на Марадона

Бившият вратар на Лудогорец Хорхе Броун е покрай автограф с тима воден от легендата Диего Марадона. Преди дни се появи информация за интереса на клуба към стража и той удостовери това пред локалното издание TyC Sports.

„ Знам за интереса на Химнасия към мен, както и на други клубове от Аржентина. Вчера преди пътуването ми, имах диалог с Галего (б.а. Мендес), помощникът на Марадона. Говорих с него за футбол, само че нищо повече. Предстои среща сред моят сътрудник и представител на клуба. Ще забележим по какъв начин ще се развие ситуацията”, показа вратарят.

Хорхе Броун не скри усмивката си на въпрос, по какъв начин ще реагира при вероятно позвъняване персонално от Диего Марадона.

„ Никога не съм си представял, че ще мога в миналото да поддържам връзка с него. Всеки знае, че Диего активизира всичко към себе си”, показа някогашният вратар на Лудогорец.

В момента Химнасия Ла Плата заема 21-во място в аржентинската Суперлига.

Хорхе Броун е мощно мечтан от няколко аржентински тима, поради опита, който има в локалния шампионат. Той показа и какво е било неговото предпочитание.

„ Росарио Сентрал бе моят избор, тъй като всички знаят, че съм техен почитател. Но сега те имат Ледесма (б.а. Джерами), тъй че няма късмет да отида там”, сподели още той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР