Бившият вратар на Левски - Милан Миятович, говори пред колегите

...
Бившият вратар на Левски - Милан Миятович, говори пред колегите
Коментари Харесай

Милан Миятович: Няма други фенове като тези на Левски

Бившият вратар на Левски - Милан Миятович, приказва пред сътрудниците от dsport по отношение на настоящия си клуб Ал Адала от Саудитска Арабия, само че също по този начин си напомни и миговете, в които носи " синия " екип. Точно тази част от изявлението му ще си позволим да цитираме и тук:

" Следя Левски, виждам мачовете на тима, когато мога. Опитвам се да проследявам и като цяло българското състезание, да съм осведомен какво се случва. Радвам се, че Левски съумя да се измъкне от тази тежка финансова обстановка, в която се намираше в последните години. Мисля, че в този момент клубът ще върви единствено напред. Левски заслужаваше да завоюва тази купа, с която победи в края на предишния сезон. Феновете заслужаваха да се насладят на триумфа с купата. Не мисля, че има другаде такива почитатели, които обичат своя клуб толкоз доста и са го посочили, колкото тези на Левски.

Феновете помогнаха за спасението на Левски и това демонстрира тяхната обич. Никъде другаде в моята кариера не съм усетил толкоз мощно любовта на последователите, колкото в Левски. Няма на никое място по света други последователи, които да са създали толкоз доста за своя клуб, колкото тези на Левски. Това е велико достижение. Всеки футболист, който пристигна да играе в Левски би трябвало да има това поради ".
 Какво се случва с юношите на Левски?
Какво се случва с юношите на Левски?

Време е някои от тях да оправдаят очакванията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР