Бившият вратар на Левски Димитър Иванков даде интервю пред Дарик.

...
Бившият вратар на Левски Димитър Иванков даде интервю пред Дарик.
Коментари Харесай

Димитър Иванков: На Левски не му приляга цяло десетилетие да е без трофеи

Бившият вратар на Левски Димитър Иванков даде изявление пред " Дарик ". Поводът бе 43-ия рожден ден на стража.

" Първо си искам да съм жив и здрав, да се веселя на живота и фамилията ми. Да сме все по този начин сплотени и да се разбираме. И живот и здраве да се върна във футбола, към този момент ми липсва.

След края на кариерата ми бе значимо за мен да обърна повече внимание на фамилията ми, по-късно да караме малко по малко и да взема треньорски лиценз в школата в България.

Аз на драго сърце отивам на " Герена " и в този момент на всеки мач поддържам тима. Последните години липсва на нас, почитателите, трофеите. Но мисля, че скоро Левски ще се радва на Купа. Надявам се всичко да е наред с обичания ми отбор. Виждам, че хората се завръщат по трибуните. Моят зов е да поддържат Левски до дъно.

Определено Левски играе по-добър и проведен футбол, в сравнение с при Делио Роси. Неслучайно и триумфите не закъсняха. Дай Боже тази година да се пребори и да ликува с купата. На клуб като Левски не приляга цяло десетилетие да е без купа. Още в неделя съм на на мача с Ботев (Пловдив).

Не желая да приказвам за вратарския пост. Левски разполага с положителни вратари. Митрев е страховит пазач. Направи неточности напоследък, само че това е част от играта. Този пост е най-уязвим и всяка неточност се гледа под лупа. Левски има положителни вратари. Важно е да са спокойни и да имат комфорта, който им дава и треньорът на вратарите ", съобщи Иванков.

 Давиде Мариани - швейцарският маестро на Левски
Давиде Мариани - швейцарският маестро на Левски

Плеймейкърът е най-добре представящото се ново попълнение на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР