Бившият вратар на Левски Боян Йоргачевич може да се завърне

...
Бившият вратар на Левски Боян Йоргачевич може да се завърне
Коментари Харесай

Живко Миланов иска Боян Йоргачевич обратно на Герена

Бившият вратар на Левски Боян Йоргачевич може да се завърне на “Георги Аспарухов”. Има късмет той да стане част от спортно-техническия щаб на “сините”, като треньорът Живко Миланов към този момент е водил диалози с него по този въпрос, написа " Тема Спорт ". Идеята е сърбинът да се занимава с подготовката на вратарите.

Ситуацията на “Герена” обаче е много деликатна и на този стадий това са единствено планове. Завръщането на Йоргачевич може и да не се случи, в случай че притежателят на клуба се съобрази с желанието на огромна част от почитателите и назначи Станимир Стоилов отпред на тима. При подобен процес, Мъри самичък ще избере помощниците си и ще реши кой да бъде треньор на вратарите. Както е известно, в щаба на Стоилов влизат още Цанко Цветанов и Саид Ибраимов.

За последно Боян Йоргачевич се занимаваше с вратарите в академията на Цървена звезда. Преди това той бе треньор на вратарите на представителния отбор на звездашите, само че сега на този пост е Пиерлуиджи Бривио. За известно време Боян работеше и в един от юношеските тимове на Сърбия, а редом с това водеше и своя детско-юношеска школа.

Нееднократно, откакто напусна “Герена”, Йоргачевич даде изявленията, в които непроменяемо споделяше, че Левски е футболната обич на живота му. Като вратар на “сините” той бе на терена с Живко Миланов, както и с различен човек, който в този момент е на треньорската пейка на отбора - Веселин Минев. В момента треньор на вратарите в Левски е 28-годишният Георги Стоянов.

Най-късно до края на месеца ще стане ясно дали Живко Миланов ще резервира поста си. Това зависи от подписването на едрия спонсорски контракт с Palms Bet. Ако това стане съгласно упованията на равнище от към 4 милиона лв. на сезон за период от 5 години, Левски ще предложения публично Станимир Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР