Бившият вратар на Интер и националния отбор на Бразилия Жулио

...
Бившият вратар на Интер и националния отбор на Бразилия Жулио
Коментари Харесай

Победител в ШЛ с Интер сложи край на кариерата си

Бившият вратар на Интер и националния тим на Бразилия Жулио Сезар постави завършек на професионалната си футболна кариера. 38-годишният пазач изигра последния си мач при успеха на родния си отбор Фламенго с 2:0 против Америка Минейро в събота. Двубоят бе от втория кръг на бразилската Серия " А ".

Жулио Сезар се завърна във Фламенго в края на януари тази година с кратковременен контракт. Той е младеж на Фламенго и стартира професионалната си кариера в този тим през 1997 година. През 2005 година минава в Интер, макар че първо е регистриран като футболист на Киево, само че по този начин и не изиграва нито един дуел за веронци. През 2012 година минава в Куинс Парк Рейнджърс, а по-късно е футболист на Торонто ФК и Бенфика.

7 years wearing
228 Inter appearances
@SerieA_TIM titles
Coppa Italia
Supercoppa Italiana
@ChampionsLeague
FIFA Club World Cup

A legendary career comes to an close: Happy Retirement #JulioCesar! pic.twitter.com/RhZqPwzxo3
— Inter (@Inter_en) 21 април 2018 година
Жулио Сезар сграбчва куп титли в интервала си в Интер (5 трофеи на Италия, 3 Купи на Италия и 4 Суперкупи на Италия, като печели и Шампионската лига и международното клубно състезание през 2010 година). С Бенфика пък е троент първенец на Португалия, а с “орлите” от Лисабон печели по един път и Купата на Португалия, както и Купата на лигата на страната.

За националния тим на Бразилия вратарят има 87 мача, като през 2004 година печели Копа Америка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР