Бившият вратар на футболния Черно море Иван Симеонов е загиналият

...
Бившият вратар на футболния Черно море Иван Симеонов е загиналият
Коментари Харесай

Първо в „Петел”: Загиналият в пожара на ул. Околчица във Варна е бивш вратар на Черно море

Бившият вратар на футболния Черно море Иван Симеонов е починалият мъж в пожара на ул. „ Околчица ” във Варна на 17 юни. Това заяви за „ Петел ” някогашният вратар и футболен арбитър Светослав Славов.

Както " Петел " заяви, при огненото злополучие на 17 юни в 8,40 часа загина 67-годишен мъж. Той е обитавал постройките на ул. " Околчица ", които се запалили. Тялото му е открито след потушаването на огъня, като съгласно първичните данни мъжът е умрял в резултат на пожара. 

„ За страдание, умрелият е моят добър другар Иван Симеонов. Аз работя на метри от вкъщи му и всеки ден се виждахме. Във съдбовната неделя той си е правил кафе с втората си жена, когато газовият котлон е предизвикал пожар. Иван споделил на жена си да излезе и да спре тока. Тя го направила и когато се е върнала и почнала да го вика по име, той към този момент си е бил отишъл. Доколкото разбрах, са пламнали завеси, стиропор, паднала е и част от тавана. Иван несъмнено се е задушил. Бог да го елементарни ”, съобщи Светослав Славов.

Като вратар Славов е бил дружно със Симеонов в Черно море през сезон 1971/1972.

Иван Симеонов е младеж на ЦСКА, а след това пази на Септември. През 1971 година идва във Варна и играе за Черно море поредно под управлението на Георги Димитров-Червения, Спас Киров и Иван Моканов в „ А ” група до 1976 година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР