Бившият вратар на Дания Петер Шмайхел сподели, че съпругата на

...
Бившият вратар на Дания Петер Шмайхел сподели, че съпругата на
Коментари Харесай

Смразяващо разкритие за минутите след припадъка на Ериксен

Бившият вратар на Дания Петер Шмайхел показа, че брачната половинка на Кристиан Ериксен е помислила, че брачният партньор ѝ е умрял по време на шокиращия случай на Евро 2020.

Легендарният пазач съобщи, че играчите на Дания е трябвало да успокоят Сабрина, от която Ериксен има две деца, и да ѝ кажат, че нейният обичан към момента диша.

Пред BBC Radio Five Live - Шмайхел, чийто наследник е Каспер Шмайхел - един от дребното играчи, които резервираха хладнокръвие по време на ужасяващата панорама.

" Ужасни минути, никаква информация. Наблюдавахме играчите. Това се случи не доста надалеч от мястото, където бяха ситуирани всички съпруги на играчите. Разбира се, Сабрина незабавно видя протичащото се и нахлу на терена. Видях и сина ми, който тичаше към нея, с цел да ѝ каже, че Кристиан диша, защото тя си мислеше, че е умрял ", разяснява Петер.

Каспер и капитанът на Дания - Симон Кяер, макар че се опитваха да се оправят със личните си страсти, когато видяха по какъв начин техният съотборник се свлича на терена, бяха измежду звездите, които безкористно подкрепяха Сабрина.

Сабрина и звездата на Дания имат две деца - момиченце, родено през декември, както и наследник, който е роден през юни 2018 година

Двамата почнали да се виждат през 2012 година, когато Ериксен играеше още за " Аякс ", а сега двойката живее в Милано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР