Бившият вратар на Черно море - Емил Михайлов - участва

...
Бившият вратар на Черно море - Емил Михайлов - участва
Коментари Харесай

Бивш вратар на Черно море: Феновете имаха нужда от нова велика емоция!

Бившият вратар на Черно море - Емил Михайлов - взе участие в коментарното студио на " Мач Телеграф " - " МачКаст ". Логично той приказва за сполучливия сезон на варненци.

" В Черно море се вижда работата на Илиан Илиев. Отборът надгражда, имаха по-голяма дълбочина от предни години, а постановиха и футболисти от школата. Сега имаха опция за някои ротации, футболистите се познават, стилът е различим, половината играчи са в по-напреднала възраст, само че това не им попречи да играят доста добре ", съобщи Михайлов, който има 32 мача за Черно море.

" След Купата на България през 2015 година почитателите на Черно имаха потребност от нова страст, която да ги зарадва. Те заслужават това. Според мен на " Тича " има най-хубавото обединяване - треньори, управление, почитатели, футболисти... ", добави Емил Михайлов. Той приказва и за края на кариерата на Николай Михайлов.

" Николай можеше да направи още по-добра кариера, само че е необходим и шанс. Сякаш този трансфер във Верона го върна обратно. После, като влезеш в един коловоз, е по-трудно да се върнеш, изключително за българин. Знаеш какъв брой е мъчно за нашите сънародници. Колко български вратари са ставали първенци на други страни - Ники, Иванков и Радо Станев на Полша ", сподели Емил Михайлов, който е играл още за ФК ЦСКА 1948, Марек, Славия, Академик Сф и Рилски състезател.

" Познавам Николай от дете. В една стая сме били с него в юношеските национални тимове. Задължително е Левски да се обърне към него, тъй като той има доста контакти. За мен Николай би трябвало да има позиция на " Герена ". Ето вижте да вземем за пример, че Михаил Александров заема пост в ЦСКА. Всички, играли в чужбина, би трябвало да работят в българския футбол ", добави той.

" Пламен Андреев заслужава хвалба за това, че на 17 години влезе в огромния футбол и не се пречупи. Но тук има един различен миг - в Левски трансформираха стила на игра, тъй като Николай Костов искаше разигравания с вратаря. Така той напълно млад отиде от един в различен жанр, само че това е европейският жанр и за него е добре ", приключи Михайлов.
 Пабло Гарсия продължава кариерата си в Украйна
Пабло Гарсия продължава кариерата си в Украйна

Неговият нов тим ще е Карпати (Лвов)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР