Бившият вратар на Челси Рикардо Прасел прави успешна кариера в

...
Бившият вратар на Челси Рикардо Прасел прави успешна кариера в
Коментари Харесай

Бивш вратар на Челси влезе в ММА

 Трансджендър за първи път победи мъж на ММА
Бившият вратар на Челси Рикардо Прасел прави сполучлива кариера в смесените бойни изкуства и мечтае за кариера в най-престижната верига за бойни спортове UFC. Бразилецът попада в лондонския клуб едвам 18-годишен като предан чартърен и става запаса на имена като Петер Чех и Енрике Иларио.

Той не съумява да се наложи в тази компания, само че пази чудесни мемоари от " Стамфорд Бридж ".

" Да бъда в един тим с Дидие Дрогба, Михаел Балак и останалите беше сбъдната фантазия за мен ", спомня си Прасел, който след престоя в Челси е предан чартърен в белгийския Лиеж, а на 22 години е заставен да постави завършек на кариерата си поради хронична травма.

След завръщането си в родината той записва да учи в лицей, а редом се занимава с бразилско жиу жицу, с цел да поддържа форма. Той демонстрира гений, след което стартира постоянно да взе участие в шампионати и да печели. Дебютира в ММА през 2012 година. До 2017 година той организира девет багра и записва победи, като всичките са в един рунд.

Прасел схваща, че би трябвало да опита интернационална кариера и през май 2018 година дебютира в японската верига Ризин 10, а негов противник е хърватинът Анте Делия. Бившият вратар записва първата си загуба, само че е натрупал скъп опит. В идващия си мач в Бразилия той печели с нокаут, а самочувствието му е до небето.

Пресел се афишира за най-хубавия бразилец в тежката категория и се размечтава за контракт с UFC. Той самоуверено употребява престоя си в Челси, с цел да се популяризира, защото този факт несъмнено притегля аудитория.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР