Бившият водещ на “Вeчерното шоу по NBC не може да

...
Бившият водещ на “Вeчерното шоу по NBC не може да
Коментари Харесай

Джей Лено отказва да плаща 70 долара за пържола

Бившият водещ на “Вeчерното шоу ” по NBC не може да се накара да харчи пари за храна, която счита, че е надценена, даже и да може да си го разреши, споделя той пред CNBC, представени от profit.bg.

“До ден сегашен към момента получавам всичката си храна от видове с хартиени шапки, ” споделя Лено, визирайки класическите униформи на чиновниците в заведенията за бързо хранене от едно време. “Не съм обожател на първокласните заведения за хранене. Пържолата в обичания ми ресторант нарастна до 70 $. Вече не вървя там. Това е неуместно. Няма причина, заради която една пържола да коства 70 $. ”

 

Лено споделя, че когато бил по-млад и живеел в Ню Йорк, постоянно посещавал известното заведение Carnegie Deli. Тогава бургерите коствали по 1.10 $, а сандвичът с печено говеждо бил на цена от 4.95 $. Той купувал бургера всякога.

“Винаги смятах, че някой ден ще спечелвам задоволително пари, че да мога да вляза и да си купя сандвича с печено говеждо, ” споделя той. Когато обаче 30 години по-късно се връща в заведението като милионер, с помощта на телевизионната си популярност, той открива, че бургерът коства към 9 $, а сандвичът с говежда месо е с цена от 18 $. Лено споделя, че просто си излязъл.

“Въпреки всичко не можах да се накарам, ” споделя той.

71-годишният Лено споделя, че има още нещо, за което отхвърля да харчи пари и това е обслужването по стаите в хотелите.

“Не мога да заставам в стаята си и да карам някой да ми носи храна на поднос ”, споделя той. “Ако ви мързи прекомерно доста да слезете долу, с цел да се нахраните и карате хора да вкарват храна в стаята ви, тогава сте просто богат, разложен глупак. ”

Лено няма желание да се отпуска поради това, че е богат. Преди време той съобщи пред CNBC, че за него е значимо да има натоварена стратегия и да бъде “гладен ” за триумфи.

Лено споделя, че не е влизал в басейна в дома си в Бевърли хилс от 30 години, тъй като не може да се отърси от мисълта, че вместо това би могъл да работи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР