Бившият водещ на Top Gear Ричард Хамънд разкри защо е

...
Бившият водещ на Top Gear Ричард Хамънд разкри защо е
Коментари Харесай

Ричард Хамънд изплака „сълзи на облекчение“, след като едва не умря в ужасна катастрофа на Top Gear

Бившият водещ на Top Gear Ричард Хамънд разкри за какво е пролял „ сълзи на облекчение “ за ужасяващата злополука през 2006 година, която едвам не го умъртви.

54-годишният мъж беше на животоподдържаща инсталация през 2006 година, откакто загуби надзор над суперавтомобил за £2 милиона в Швейцария, което го остави в кома с мозъчна контузия на челния лоб. Той оцеля по знамение след тестването, само че в един миг лекарите не имаха вяра, че ще успее. Лекарите следели виталните му индикатори и споделили, че е на цялостен животоподдържащ и дихателен уред.

Лекарите споделили на брачната половинка му, че считат, че Ричард ще почине, и когато Минди попитала дали могат да създадат нещо, те дали отговор: „ Не, не в действителност. “ И в този момент, Ричард описа за виновността си, като помоли своя продуцент от BBC да му направи предизвикателство да бъде " по дяволите бърз " в Top Gear.

„ Имаше възприятие на страдание, само че имаше и чувство за отговор на въпрос, на който постоянно съм желал отговора “, изясни той. „ Защото всички ние се чудим в някакъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР