Бившият водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви Константин

Бившият водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви Константин ...

Светльо Иванов и Константин Караджов юркат еднакви лимузини.

Бившият водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви Константин Караджов и звездата на „120 минути” Светослав Иванов карат абсолютно еднакви лимузини, видя HotArena.

Автомобилите, с които ходят на работа, са бели на цвят и са марка „Рено”. А отгоре на всичко и регистрационните табели на двете коли са сходни – различават се само по последната си цифра. Возилото на Караджов е с номер 1803. На табелата на Иванов пък пише 1802. 

Да не би автомобилите да са служебни и затова да има такова очебийно съвпадение в моделите и цифрите от регистрацията? Нищо подобно! Ако бяха собственост на Би Ти Ви, лимузините щяха да с годишен абонамент за паркинга пред НДК. Тогава на Светльо нямаше да му се налага да ръси по 10 лева на ден, за да държи колата си в близост до работното си място.

Онзи ден Иванов наби спирачки пред телевизията и слезе от купето в отлично настроение. С него беше и Вяра Деянова, която освен съпруга му е и колежка. Жената на водещия държеше със зъби картонена чашка за кафе, чието съдържание погълна минути по-късно. Госпожата изконсумира освежителната напитка, докато мъжът й плащаше за паркинга, пише "Уикенд".

Източник: hotarena.net