Бившият водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви Константин

...
Бившият водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви Константин
Коментари Харесай

Светльо Иванов и Константин Караджов юркат еднакви лимузини

Бившият водещ на утринния блок по Би Ти Ви Константин Караджов и звездата на „ 120 минути ” Светослав Иванов карат безусловно идентични лимузини, видя HotArena.

Автомобилите, с които вървят на работа, са бели на цвят и са марка „ Рено ”. А от горната страна на всичко и регистрационните табели на двете коли са сходни – разграничават се единствено по последната си цифра. Возилото на Караджов е с номер 1803. На табелата на Иванов пък написа 1802. 

Да не би колите да са служебни и по тази причина да има такова явно съвпадане в моделите и цифрите от регистрацията? Нищо сходно! Ако бяха благосъстоятелност на Би Ти Ви, лимузините щяха да с годишен абонамент за паркинга пред НДК. Тогава на Светльо нямаше да му се постанова да ръси по 10 лв. дневно, с цел да държи колата си наоколо до работното си място.

Онзи ден Иванов наби спирачки пред малкия екран и слезе от купето в чудесно въодушевление. С него беше и Вяра Деянова , която с изключение на брачна половинка му е и колежка. Жената на водещия държеше със зъби картонена чашка за кафе, чието наличие погълна минути по-късно. Госпожата изконсумира освежителната напитка, до момента в който мъжът й плащаше за паркинга, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР