Бившият водещ на CNN Дон Лемън съди Илон Мъск и

...
Бившият водещ на CNN Дон Лемън съди Илон Мъск и
Коментари Харесай

Бившият водещ на CNN Дон Лемън съди Илон Мъск и X за отменено шоу

Бившият водещ на CNN Дон Лемън съди Илон Мъск и X, откакто платформата за обществени медии ненадейно анулира контракта му за наличие след спор по-рано тази година. 

В дело, заведено в съд в Сан Франциско в четвъртък, Лемън сподели, че при започване на януари му е било препоръчано едногодишно „ извънредно партньорство “ от ръководители на X, при което той ще получи 1,5 милиона $ за поредност от извънредно видео наличие, както и 60 % от рекламните доходи, събрани от това наличие и спомагателни парични тласъци. 

Лемон твърди, че е бил ухажван от Линда Якарино, основен изпълнителен шеф на X, дружно с Мъск. Той сподели, че му е казано, че би трябвало да разгласи публично партньорството и да участва на техническата конференция на CES, с цел да популяризира договорката, в противоположен случай тя ще бъде оттеглена. 

Лемон направи това, до момента в който Мъск му сподели, че „ няма да има потребност от публично документално съглашение или да „ попълня документи “, съгласно делото, което изброява искове за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР