Бившият водач в световната тенис-ранглиста Анди Мъри заяви, че очаква

...
Бившият водач в световната тенис-ранглиста Анди Мъри заяви, че очаква
Коментари Харесай

Анди Мъри очаква да си върне формата до 12 месеца

Бившият лидер в международната тенис-ранглиста Анди Мъри съобщи, че чака да бъде възобновен на 100 % през януари идната година, което е 12 месеца след интервенцията на тазобедрената става, която застрашаваше кариерата му.
32-годишният шотландец изигра първия си мач на сингъл в понеделник в шампионата от сериите Мастърс в Синсинати. Това е неговото действително завръщане на корта след напускането на Откритото състезание на Австралия през януари, когато беше надвит от французина Ришар Гаске.
HERE HE IS!

And he wants to film the moment too

Watch @andy_murray take on Gasquet at #CincyTennis NOW on @TennisTV pic.twitter.com/LrOw5l9OHR
— ATP Tour (@ATP_Tour) August 12, 2019 Макар че игра на двойки (мъже) и на смесени двойки на Уимбълдън, Мъри разгласи през днешния ден, че няма да играе на сингъл на Ю Ес. Идеята му е да си възвърне топ-формата, с която може да играе петсетови мачове в Големия шлем. " Мисля, че сред 9 и 12 месеца след интервенцията аз би трябвало да бъда в онази форма, която имах преди интервенцията. Или най-малко покрай нея. И с бързи темпове до приключването на една година би трябвало да си върна формата, съобщи Мъри, представен от Би Би Си.
А по-късно съобщи, че лекарите му дават реалистични шансове да бъде в топ-форма за идващия Аустрелиън Оупън - започващ на 20-и януари следващата година.
Oh yes, @andy_murray

He's warming into this one...

: @TennisTV | @CincyTennis pic.twitter.com/jpANjgOutb
— ATP Tour (@ATP_Tour) August 12, 2019 " Скоростта ми се усъвършенства, само че приказваме най-вече за линейна експедитивност. Когато приказваме за други проби, за смяна на посоката при бягане, има какво да се работи. Но най-хубавата трениравка са мачовете, тъй че ще забележим какво ще ми предложи календара, съобщи Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР