Бившият вицепрезидент на САЩ Джоузеф Байдън, който си осигури достатъчно

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джоузеф Байдън, който си осигури достатъчно
Коментари Харесай

Байдън не иска повече от три телевизионни дебата с Тръмп

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън, който си обезпечи задоволително поддръжка от делегатите за идния конгрес на Демократическата партия за номиниране за претендент за президент през ноември, публично се съгласи да организира не повече от три кръга телевизионни дебата през есента с настоящия президент Доналд Тръмп. Това заяви The Wall Street Journal, като се базира на представителя на Байдън, съобщи БГНЕС.
Говорителят на Белия дом Кейли Макинани на 19 юни съобщи, че Тръмп ще бъде " подготвен да прегледа " допустимо нарастване на броя на предизборните телевизионни диспути с Байдън, в случай че такова предложение се появи. Централата на Байдън не е съгласна с увеличението на броя им. В момента се чака Тръмп и Байдън да дебатират три пъти по малкия екран онлайн преди изборите.
Първият спор ще се организира на 29 септември в университета Нотр Дам в Индиана, вторият ще се организира на 15 октомври в университета в Мичиган, а третият - на 22 октомври в университета в Белмонт в Тенеси. На 7 октомври ще бъдат проведени телевизионни диспути за претенденти за поста вицепрезидент в университета Солт Лейк Сити в Юта.
Дебатите ще стартират в 03:00 часа българско време, а продължителността им ще бъде 90 минути. Предаването онлайн ще се излъчва от най-големите американски телевизионни компании.
59-те президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР