Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън заяви, че е ужасно

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън заяви, че е ужасно
Коментари Харесай

Байдън: Действията на Тръмп са за импийчмънт, но работата ми е да го бия

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че е " извънредно мъчно " да не гледаш на дейностите на президента Доналд Тръмп във връзка с Украйна като основа за " импийчмънт ". Той акцентира, че ще остане съсредоточен да " го победи " на изборите през 2020 година, осведоми Фокс нюз.

Байдън направи коментара в токшоуто " Джими Кимъл онлайн! ". Той дефинира връзката на Тръмп с украинския президент Владимир Зеленски като " странна ". Вчера беше оповестена стенограмата от телефонен диалог сред президента на Съединени американски щати и украинския му сътрудник.

По думите му няма нито един публицист по света, който да има вяра на обвиняванията на Тръмп. Байдън изрази " терзанието си за всички фамилии, които не могат се погрижат за себе си ". Той означи, че " имам 70 социологически изследвания подред, които демонстрират, че ще го победя ".

Коментирайки оповестената стенограма от телефонния диалог на Тръмп със Зеленски, Байдън нападна, че президентът желае Министерството на правораздаването да бъде въвлечено в " явна корист с власт ".

Запитан дали съответно този случай е за импийчмънт на президента, някогашният вицепрезидент отговори: " Основавайки се на материала, с който съм осведомен през днешния ден, наподобява ми, че е извънредно мъчно да се избегне заключението, че това е нарушение за импийчмънт и нарушение на конституционните отговорности. Но вижте, аз съм убеден в качествата на Камарата на представителите и Сената да се оправят с това. Моята работа е да изляза и да го победя ".

Според него Тръмп е направил " директна офанзива " против независимостта на правосъдното министерство.

Миналата седмица американски медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и американска помощ за Киев, в случай че даде компромат против Байдън. Конкретно става въпрос за следствие на връзките на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън, с украинската енергийна компания " Бурисма ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР