Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън е спечелил общо близо

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън е спечелил общо близо
Коментари Харесай

Джо Байдън - най-богатият кандидат-президент на Демократите

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън е спечелил общо близо 16 милиона $ през 2017 година и 2018 година, откакто е завършил мандатът му, разкри самият той.

Това го прави най-богатият човек измежду главните кандидати за претендент на Демократическата партия за президентските избори през 2020 година, предава Франс прес

Приходите му са от конференции, от академични лекции и от трогателната автобиографична книга, в която написа главно за последните месеци от живота на сина си Бо, умрял през 2015 година от израстък, посочи в официално съобщение предизборният му щаб. 

Обявил се за бранител на междинната класа, известен измежду служащите, някогашният вицепрезидент на Барак Обама " е разгласил данъчните си заявления от последните 21 години - повече от всички претенденти за президентските избори ", гласи официалното съобщение, в което се отбелязва, че президентът републиканец Доналд Тръмп още не го е направил. Магнатът на недвижими парцели е първият американски президент след Ричард Никсън, отказал да разкрие финансовото си положение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР