Бившият вицепрезидент на DraftKings за растеж Майкъл Хермалин казва, че

...
Бившият вицепрезидент на DraftKings за растеж Майкъл Хермалин казва, че
Коментари Харесай

Бивш вицепрезидент на DraftKings твърди, че компанията, която се опитва да го „съсипе“, е част от модела на пренебрежение

Бившият вицепрезидент на DraftKings за напредък Майкъл Хермалин споделя, че обвиняванията, направени от DraftKings във вторник в дело против него за даване на поверителна информация на конкурентни Fanatics е част от неговия модел на надменно отношение към някогашни чиновници.

„ DraftKings – огромна обществена компания – се базира на своя справочник, с цел да изхвърли [ме] на боклука в транспарантен опит да съсипе [ме] професионално и персонално “, обявиха неговите юристи в ход в сряда следобяд във федералния съд на Бостън, против ограничаваща заповед, която би му попречила да работи в сходно качество за Fanatics.

„ Знаех от предходен опит с DraftKings, че те евентуално ще ме преследват нападателно и ще ме злепоставят, както направиха с други “, сподели той.

Основната отпратка е към метода, по който основният изпълнителен шеф на DraftKings Джейсън Робинс разруши някогашния основен бизнес шеф на DraftKings Езра Кучарц, когато той напусна през август, с цел да сътвори личната си компания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР