Пенс няма да държи Тръмп на „същия стандарт“, както направи с изключения демократ

...
Бившият вицепрезидент Майк Пенс се отказа от използването на същия
Коментари Харесай

Бившият вицепрезидент Майк Пенс се отказа от използването на „същия стандарт“ за бившия президент Доналд Тръмп на този, който използва, когато гласува за изгони демократ от Конгреса преди две десетилетия.

Гост-домакинът на „Тази седмица“ на ABC Джонатан Карл разпита кандидата за президент на Републиканската партия относно хода му да изключи бившия реп. Джеймс Трафикант (D-Ohio), който беше изключен от тялото, след като беше осъден по десет престъпления за подкуп, укриване на данъци и рекет през 2002 г.

Карл напомни на бившия конгресмен от Индиана в неделя, че е гласувал за изключване на Traficant след присъдата му и го попита за бивш президент, който е изправен пред общо 91 наказателни обвинения в четири дела, заведени срещу него.

„Бихте ли спазвали същия стандарт за Белия дом?“ Попита Карл.

Пенс отбеляза функцията на Конгреса „да определя членството, когато има етични нарушения“ и посочи случая Traficant като „наистина доста скандален“, преди да назове кой трябва да прецени дали Тръмп отговаря на изискванията за Белия дом след евентуална присъда.

„Но ако казвате, че бих ли, бих ли приложил това към моя бивш съотборник в тази надпревара, вижте, мисля, че това трябва да бъде оставено на американския народ“, каза Пенс.

“ p>

„Вижте, нека бившият президент изкара деня си в съда. Нека поддържаме презумпцията за невиновност по този въпрос и по другия въпрос, който се разигра тази седмица тук, в Джорджия.“

Пенс и преди се е застъпил Тръмп да „има право“ на един ден в съда след неговото обвинителни актове.

Бившият вицепрезидент се класира както за първия, така и за втория дебат на Републиканската партия, въпреки че неговият „бивш съотборник“ оттогава посочи, че планира „ДА НЕ ГО ПРАВИ“ изобщо.

Свързани...

Тръмп казва, че ще пропусне първичните президентски дебати на Републиканската партия

Стивън Милър иска републиканците да изготвят наказателни дела за Байдън И демократи

Рон ДеСантис атакува култа към личността на Тръмп, нарича поклонниците „безхаберни съдове“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР