Бившият вицепремиер и министър в две правителства Николай Василев написа

...
Бившият вицепремиер и министър в две правителства Николай Василев написа
Коментари Харесай

Николай Василев със съвети за успешен старт на кариерата

Бившият вицепремиер и министър в две държавни управления Николай Василев написа книга със препоръки към всички студенти, а и възпитаници в по-горните класове, за сполучлив старт на кариерата.

„ Причината да напиша тази книга е, тъй като дълги години имам усещане, че днешното потомство и в България, и по целия свят, не е задоволително осведомено и подготвено”, споделя Василев.

В книгата си той дава препоръки по какъв начин тъкмо да стартираме кариерата си и по какъв начин да бъдем сполучливи експерти.

Василев е безапелационен, че всеки би трябвало да знае повече езици, както и да бъде в крайник с осведомителните технологии. Важно е също всеки студент да кара непрекъснато стажове, свързани със специалността си, както и да взе участие в обменни стратегии като студент.

„ Човек в случай че се е забил в един недодялан университет, където и да е той по света – това не е задоволително. Трябва да обиколи допустимо най-вече места, другояче си остава в дълбоката провинция”, безапелационен е Василев.

Той добавя също, че българските младежи би трябвало да се научат да приготвят подобаващи автобиографии, които да сграбчват вниманието.

„ Пазарът на труда в България сега е доста позитивен, има огромни благоприятни условия за всички, само че споделям, че където и да пътуваме, би трябвало да се върнем в България”, безапелационен е Василев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР