Бившият висш мениджър в Новатек Сергей Протосеня, съпругата и дъщеря

...
Бившият висш мениджър в Новатек Сергей Протосеня, съпругата и дъщеря
Коментари Харесай

Бивш топ мениджър на най-голямата частна газова компания в Русия бе намерен мъртъв в Испания |

Бившият върховен управител в " Новатек " Сергей Протосеня, брачната половинка и щерка му са открити мъртви в Испания, оповестява телевизионният канал Telecinco, представен от съветските медии. " Новатек " е най-големата компания за рандеман на газ в Русия. 

По данни на каталунската полиция телата на тримата са открити във вторник, 19 април, в къща в курортния град Льорет де Мар (провинция Жирона). От пресслужбата на полицията акцентират, че най-вероятната версия е 55-годишният мъж да е умъртвил членовете на фамилията си, а по-късно да е поставил завършек на своя живот. Оръжието е било открито до тялото на предприемача.

Според телевизионния канал положението на топ мениджъра на " Новатек " се прави оценка на 400 млн. евро. Отбелязва се също по този начин, че Протосеня е живял във Франция и е идвал в Испания със фамилията си за великденските празници.

В понеделник някогашният вицепрезидент на Газпромбанк Владислав Аваев простреля брачната половинка и щерка си в жилището им в Москва, след което се самоуби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР