Бившият вече президент на Пирин - Станислав Манолев няма да

...
Бившият вече президент на Пирин - Станислав Манолев няма да
Коментари Харесай

Напусналият Манолев: Няма как да работя така!

Бившият към този момент президент на Пирин - Станислав Манолев няма да работи повече за клуба. Шефът на орлетата напуща поради недоразумение с управлението.

Преди година някогашният национал бе показан като президент на зелено-белите, само че след сериозните реорганизации, които настъпиха след отдръпването на финансовия покровител Пол Белогур, който подари акциите на Община Благоевград, не бе ясно тъкмо какви функционалности има някогашният национал. Управителят на зелените Атанас Дафинов пък разгласи, че Манолев няма по какъв начин да напуща, тъй като не е бил назначаван за президент при новата благосъстоятелност и администрация.

" Да, по този начин е. Напускам Пирин поради недоразумение с управлението. Не съм склонен с решенията на шефа на клуба. Наслушах се на неистини към треньорите и играчите. Реално президент на Пирин сега е шефът Атанас Дафинов. Разговаряхме с него, концепцията ми бе да стана механически шеф, тъй като на мен силата ми е във футболните неща. Чаках го 1-2 месеца, само че до контракт не се стигна. Закъсня се със селекцията и тимът бе отслабен сензитивно. Не утвърждавам трансферната политика. Не се знае какви пари влизат в касата и какви излизат. Преди всичко беше като по учебник. Сега не сме наясно какво можем да предложим на футболистите, които желаеме да притеглим. Няма по какъв начин да работя по този начин. Освен това от предишния сезон не са дадени наградите на състезателите.

Обещаното не е издължено, по тази причина напуснаха множеството играчи и отборът се скапе. Относно случая с Марсел Бибишков, персонално го доведох в Пирин и предложих да играе в мъжкия тим. След като пристигна Дафинов, ние с Петър Занев се отдръпнахме. Всичко беше в ръцете на новия шеф. Ако аз бях разговарял с мениджърите на Марсел, щяхме на 99 % да подпишем контракт и вероятно Пирин да получи пари от последвалия трансфер в Ювентус ", разяснява пред struma.bg Манолев.
 Станислав Костов още веднъж е футболист на Пирин
Станислав Костов още веднъж е футболист на Пирин

Нападателят се завърна в родния си клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР