Бившият вече кмет на София Йорданка Фандъкова официално предаде поста

...
Бившият вече кмет на София Йорданка Фандъкова официално предаде поста
Коментари Харесай

Фандъкова подари каската си на Терзиев и му пожела успех като кмет на София

Бившият към този момент кмет на София Йорданка Фандъкова публично съобщи поста си на новия градоначалник - Васил Терзиев.

Тя го поздрави и му пожела триумф отпред на Столична община.

Фандъкова му подари писалка, защото го предизвести, че " ще има доста подписвате ", като съобщи, че се надява да се работи в посока на дигитализацията на ръководството на Столична община. Тя остави доклад за четирите си поредни мандата. Тя му подари персоналната си каска, с която е ходила на инспекции по разнообразни обекти, а той от своя страна като благородник ѝ подари букет с цветя.
 
 БГНЕС

" Пожелавам ви да завършите плановете, които съм почнала, и да започнете своите планове ", уточни Фандъкова и му остави доклада си за ръководството на София в последните 14 години - 4 поредни мандата, като благодари за доверието, което ѝ било гласувано четири пъти.

" Моят телефон го имате, в случай че има нужда аз ще бъда отсреща ", уточни Фандъкова.
 
 Българска телеграфна агенция

Той от своя страна благодари на Фандъкова и съобщи: " Благодаря на вас за всичките тези години, за напъните, за саможертвите. Само един човек, който е минавал през този път, знае. Благодаря. Ние се ангажирахме да строим, да настрояваме, не да разрушаваме, да работим за огромните тематики на града ", съобщи новият кмет на София Васил Терзиев, който постави публично клетва по-рано през днешния ден.
 
 Васил Терзиев и Йорданка Фандъкова Българска телеграфна агенция

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР