Бившият възлюбен на фолкпевицата ДесиСлава и баща на втория й

...
Бившият възлюбен на фолкпевицата ДесиСлава и баща на втория й
Коментари Харесай

Сериозно ли? Ето къде вършее мъжът на ДесиСлава

Бившият любим на фолкпевицата ДесиСлава и татко на втория й наследник - Благой Найденов, забива нови гаджета на морето. Спортистът се появи на откриването на сезона в Слънчев бряг, а женско внимание към него не липсваше през целия уикенд, написа „ Телеграф “.

Чаровният мачо денем събираше загар на плажа, а вечерта се забавлява в паметен клуб на брега напълно в мъжка компания, като събираха погледите на няколко дамски компании, които бяха окупирали прилежащите маси. В същия клуб се забавляваха плеймейтката Нора Недкова, Мисис България Мариана Маринова и водещата и новоизгряваща певица Ива Атанасова. Всички те бяха впечатлени от програмата, която бе събрала актьори от три континента.

Интерес обаче провокира и фактът, че неговите приятели Дани Илиев и Георги Валентинов отсъстваха от мъжката колекция. По всяка възможност това е поради обстоятелството, че и двамата са в любовни връзки. Бившият на Златка - Георги Валентинов, е с пловдивската моделка София, а съгласно светските летописи Дани Илиев още веднъж се е събрал с Гери-Никол.



За разлика от тях обаче Благой към този момент не остави никакви подозрения, че с ДесиСлава са разграничени. По всяка възможност тази година той ще е един от най-желаните ергени в Слънчев бряг, разясняват локални.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР