Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов коментира акцията срещу бизнесмена Васил

...
Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов коментира акцията срещу бизнесмена Васил
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Акцията срещу Васил Божков бе абсолютно безсмислена

Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов разяснява акцията против предприемача Васил Божков от предходната седмица.

" Не мисля, че нещо може да се разбере в този миг. Според мен акцията е безусловно безсмислена. Тя не би могла да реализира какъвто и да е резултат. Защо се прави, е обособен въпрос. Вашият сътрудник Йово Николов допусна, че това е опит за отклонение на публичното внимание от други по-значими събития. Голямото неспокойствие в този ден беше изборът на новите конституционни съдии. Което обаче ще бъде тематика №1 дълго време напред. Едва ли диалогът ще спре дотук. Цялата тази пушилка ми припомня ненапълно случая с изпращането на башибозука в президентството преди 2-3 години. Ще има същия резултат, или другояче казано - никакъв.

Специализираната прокуратура беше един покъртителен облик, претрупан с голяма власт и разполагащ с съвсем никакви професионални благоприятни условия. Слага богу, измислените структури на правосъдната власт бяха официално закрити ", сподели той в утринния блок на БТВ.

" Поне до този миг изнесената информация е в един стеснен размер. На базата на тези изказвания, не мисля, че може да се реализира нещо. Въпросът е с какво друго разполага Васил Божков и до каква степен е податлив да го изнесе в общественото пространство. И гледайки тази " интервенция " си мисля, че тя може би съставлява диалог сред Васил Божков и някакви други хора, които му изясняват нещо, и може би му споделят " Не приказва ". Можем да предположим кои са, само че заради липса на информация избирам да не им изтъквам имената, само че всички се сещат. Те освен имат властта, те си я упражняват ", добави Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР